Нашите дейности

Пътувания и излети с водач

wonderful-bridges

Предлагаме различни програми по дължина и сложност, с цел досег до естествената среда. Така ще се откъснем за малко от ежедневието си, бидейки сред природата. Обогатяващи места и гледки, нови познанства, приятни изживявания… А при желание – и достигане предела на личните възможности!

Въжена градина

top-tree-park

Атракцията е по-подходяща за групи. Касае посещение на спортно-екологичния център в с. Долни Лозен, на 20 км от София. Включени са няколко елемента. Има екобивак – кът за нощувка при условия, близки до природните. Следва пътека за оцеляване, тя има състезателен характер и представлява комбинация от препятствия за преодоляване. После ни очаква въжена градина – отново препятствия, но този път над земята, в короните на дърветата. Кулминацията е 90-метров тролей, отвеждащ на финала.

Градска катерачна стена

ccs-wall

Намира се в гр. София, в мол „Сити Център София“ (метростанция „Европейски съюз“). Желаещите усвояват начални катерачни умения, под наша грижа преминават и психологически тренинг. Наученото е чудесна изходна база за екстремни дейности като спортно, ледено катерене и дори алпинизъм.

Тиймбилдинги

Lise-25

Организираме фирмени събития, посветени на сплотяване на колектива посредством общи игри и занимания.